Oferta mea

Fiecare nunta sau botez sunt unice, asa si oferta mea de pret va fi adaptata solicitarilor si bugetelor voastre. Totusi, pentru a va putea oferi un punct de plecare, gasiti mai jos preturile pachetelor standard pe care vi le ofer. Acestea acopera documentarea foto sau / si video a intregului vostru eveniment. Prin partener, va pot oferi si DJ si lumini de scena. Toate preturile sunt finale.

Dan LAZARESCU   •   Visual Artist

REZERVATI DATA

Fotografii – 750 Euro

Eu insumi voi fi la dispozitia voastra, pe toata desfasurarea evenimentului. Voi documenta evenimentul vostru cu discretie, folosind aparate foto profesionale de top, Nikon si Sony obiective premium, blitz-uri pe stative si modificatori de lumina. Iau cu mine mereu rabdare, pricepere, idei, buna dispozitie, umor. Ma deplasez cu masina proprie.

Veti primi prin transfer electronic, toate fotografiile facute la nunta voastra, editate, in format JPEG. Pachetul include un Photobook premium, cu dimensiunea de 30 x 30cm, cu coperti din piele si elemente de decor pretioase (pot fi si elemente Swarovski). El va contine 40 de pagini cartonate, tiparite digital, pe cele mai performante echipamente.

Vom merge desigur si intr-un parc, pentru o sedinta foto relaxata, detasandu-ne pentru o ora de intensitatea acelei zile.

Film 4K – 650 Euro

Eu insumi, sau un cameraman partener, vom documenta in stil reportaj, combinat cu filmari artistice, intregul vostru eveniment. Vom avea cu noi camere mirrorless, Panasonic si Sony, obiective premium, stabilizator de imagine (gimbal), microfoane profesionale, lumini pe stative cu temperatura de culoare variabila si RGB, pentru a asigura o atmosfera de petrecere dinamica si plina de culoare. Vom filma toate etapele si momentele importante ale evenimentului. In final veti primi un videoclip artistic, sinteza a celor mai frumoase momente, si filmul complet al evenimentului. Ambele filme vor fi in format 4K, editate profesional, personalizate, cu tranzitii si insertii muzicale. Durata finala a filmului editat depinde numai de dinamica evenimentului vostru. De obicei livram clientilor filme cu durata cuprinsa intre trei si patru ore, pentru o nunta, si intre doua si trei ore, pentru un botez. Nu filmam niciodata evenimentele integral. Data fiind rezolutia inalta a materialelor produse, nu este posibila transpunerea filmelor pe DVD sau Blu-ray. Aceste tipuri de suporturi nu fac parte din oferta mea. Filmele va vor fi predate exclusiv prin transfer electronic. Echipa se va deplasa cu masina proprie.

Puteti vedea cateva din filmele facute de mine pe https://worldmediaconcept.ro/videos/private-events/

DJ (partener) – 500 Euro

DJ profesionist, cu multa experienta, cu care colaborez de multi ani, si pe care il recomand fara rezerve. Are in dotare consola de mixaj, boxe de mare putere si de inalta fidelitate, patru microfoane de voce wireless, schela de lumini cu echipamente de scena profesionale, pentru crearea unei atmosfere plina de culoare, eleganta, rafinata sau incendiara, pe ringul vostru de dans. Veti discuta inaintea evenimentului despre preferintele voastre muzicale, despre zonele geografice de unde va sunt invitatii, pentru a va asigura ca muzica petrecerii voastre va fi asa cum v-ati dorit-o.

“Lacrima de fericire aparuta la rasfoirea photobook-ului, nepretuita rasplata””

DAN LAZARESCU - VISUAL ARTIST

Servicii suplimentare, in afara pachetelor de baza

Nunta voastra are o tema speciala, aveti idei originale, doriti sa faceti surprize invitatilor, sau doriti imagini dintr-o perspectiva inedita, sunt alaturi de voi, gata sa va indeplinesc visele.

Filmare Drona 4K

200 euro
  • Maximum 20 minute

Marturii Foto

2 euro/buc
  • Print pe loc

Trash The Dress

400 euro
  • Foto & Video

10% Discount

pentru pachetele Foto si Video comandate impreuna

Contactati-ma