Vreau sa va arat cate un pic din munca mea…

“Majoritatea fotografiilor mele sunt candide, ele va surprind starea sufleteasca si o pastreaza nealterata peste ani. La nunta voastra strigati-va fericirea, fiti frumosi, veseli, asa cum v-ati dorit sa fiti si cum sunteti de obicei. Un drum minunat v-a adus pana aici pentru ca va iubiti mai presus de orice. Lasati iubirea voastra sa va straluceasca pe fete, si asa va straluci pentru totdeauna…in fotografii!”

Dan LAZARESCU  •   Visual Artist

CONTACTATI-MA
Oferta Mea

Sfaturi pentru voi…

„Daca observati fotograful ca va urmareste cu aparatul lui, fara sa va faca atenti si fara sa va ceara sa va intoarceti privirea spre el, continuati sa faceti exact ceea ce faceati. Nu va studiati miscarile si nu incercati sa pozati artificial. Fiti voi insiva, iar fotografiile pe care le veti primi mai tarziu vor fi cele pe care le asteptati”

Sfaturi pentru o petrecere reusita…

Atmosfera petrecerii are nevoie de cateva ingrediente esentiale:

  • Muzica – alegeti-va formatia sau DJ-ul verificandu-le portofoliul, pe cat posibil vorbiti cu prieteni care i-au mai vazut si ascultat. Studiati-le repertoriul, cautati-i pe Google si pe YouTube, incercati sa aflati modul in care interactioneaza cu invitatii, urmariti-le coerenta si corectitudinea in exprimare. Stabiliti de la inceput cate persoane fac parte din formatie si vor fi prezente la eveniment, intrebati-i ce instalatie de sunet au, ce marca, ce putere. Stabiliti cu cel putin o luna inainte, repertoriul pentru eveniment, spuneti-le din ce zone gerografice doriti sa aveti muzica. Daca ati optat pentru DJ, spuneti-i ce formatii si ce solisti preferati doriti sa ascultati, si in general ce asteptari aveti de la el pe tot parcursul evenimentului. Nu presupuneti ca DJ-ul sau formatia vor stii sa o scoata la capat in orice cirumstante. Nu va doriti sa fiti dezamagiti de muzica de la nunta voastra.
  • Luminile de scena sunt un alt aspect esential pentru reusita petrecerii. Ele dau culoare, dinamism, pun in valoare tinutele si vor asigura un fundal minunat pentru fotografiile si filmele  pe care le veti pastra tot restul vietii. Luminile de scena, cat mai colorate, dinamice si puternice, sunt obligatorii. Va recomand sa nu angajati DJ sau formatii fara lumini de scena.
  • LASER-ele, oricat de spectaculoase vi se par, refuzati-le categoric. Daca ochiul percepe desenul pe care il fac acestea pe pereti, aparatul foto va inregistra numai puncte si linii, pe fetele voastre, pe piept, pe burta, pe fund…peste tot pe unde nu va doriti niciodata sa aveti astfel de pete stralucitoare. Daca DJ-ul sau formatia au in dotare LASER, rugati-i sa il tina permanent oprit. Daca veti uita sa faceti acest lucru, multe din fotografiile voastre vor fi iremediabil alterate.
  • Fumul, este un element din ce in ce mai evitat, evitati-l si voi. Puteti folosi fum, si numai fum greu, produs cu gheata carbonica, doar la dansul mirilor. In rest, fara fum. Fumul produs de solutiile chimice, pe langa faptul ca este inecacios si nu tocmai sanatos, distruge si el fotografiile si filmele.
  • Balonasele de sapun – categoric, nu! Mai ales daca podeaua este din parchet, gresie sau marmura. Pot fi acceptate balonasele, numai daca ringul de dans este acoperit cu mocheta. Nu va doriti ca voi, sau cineva drag din familia voastra sa se accidenteze, alunecand pe pelicula de sapun care se va forma pe orice suprafata lucioasa.

Dan LAZARESCU   •   Visual Artist