Eu as spune ca foarte mult!

Indiferent de tema aleasa de voi, sau de perioada din an in care vreti sa organizati nunta, locatia conteaza. Nuntile din tara noastra sunt evenimente de anduranta, in care atat voi, cat si invitatii vostri trebuie sa aveti momente de relaxare, momente in care sa puteti iesi un pic la aer, sa socializati, sa puteti vorbi cu prieteni si cu rude pe care nu le-ati mai vazut demult, sa va cunoasteti noile rude dobandite prin alianta. Apoi mai sunt cei care simt nevoia sa fumeze, iar fumatul in interior, in toate localurile din tara noastra, este interzis. Desigur, bugetul joaca un rol determinant, dar sunt mici compromisuri care va pot duce intr-o situatie de echilibru financiar, si care va pot oferi locatii splendide. Din sutele de evenimente traite alaturi de cei pentru care am fotografiat si filmat, am invatat multe si va pot face cateva recomandari. Alegeti locatii care au o mica pajiste, o gradina, cateva bancute, sau mese de relaxare in aer liber. Aceste locatii se gasesc de obicei pe malul lacurilor, pe langa, sau chiar in parcuri. Cu cat ne indepartam un pic de orase, ele devin din ce in ce mai frumoase, mai spatioase, mai verzi si mai accesibile din punct de vedere financiar. Desigur, nu trebuie subestimate si avantajele unor locatii de prestigiu din orase, care prin frumusete, eleganta, rafinament, pozitie si calitaea serviciilor oferite, pot implini foarte bine asteptarile voastre. Cunosc foarte multe locatii extraordinare, pe care le-as putea enumera aici, dar despre care prefer sa povestim cand ne vom auzi sau vedea, pentru ca este mult de povestit. Internetul ne-a pus lumea la picioare, putand gasi orice, oricand. Sunati-ma si vom povesti mai mult despre locatia nuntii voastre de vis.

Alte aspecte pe care trebuie sa le mai luati in considerare la alegerea locatiei:

  • Acces usor, pe drumuri asfaltate.
  • Bucatarie curata si bucatari priceputi – cereti degustarea felurilor de mancare, pentru a va asigura ca acestea vor fi asa cum va doriti.
  • Curatenie generala, dotari specifice curate, functionale, toalete suficiente, dotate cu tot ceea ce trebuie pentru confortul oaspetilor.
  • Ring de dans suficient de mare, cu podea din materiale nealunecoase sau care sa nu impiedice, loc suficient pentru formatie, DJ, si echipamentele lor.
  • Locuri suficiente de parcare, un aspect extrem de important.
  • Luati in calcul si existenta catorva locuri de cazare.
  • Vecini suficient de indepartati incat sa nu reclame muzica data mai tare in timpul petrecerii.
  • Review-urile locatiei sunt extrem de importante, nu le ignorati!