Sedinta foto este etapa care va genera cea mai frumoasa parte a albumului vostru de nunta.

Locatia in care faceti aceasta sedinta foto este importanta, desigur, dar mai mult decat orice este importanta starea voastra emotionala, felul in care veti participa voi insiva si va veti bucura de aceste momente. Un rol foarte important in reusita fotografiilor voastre il voi avea eu, fotograful vostru. Intotdeauna m-am straduit sa ofer mirilor un timp de relaxare, de rupere de iuresul evenimentului si de traire intensa a sentimentelor care i-au adus impreuna. Apoi, ce ar fi daca am sta cu totii doar asa, ca la fotograf? Pai nu ar fi tocmai bine, de aceea ne amuzam, glumim, inventam posturi noi, ne folosim de natura, uitam ca suntem imbracati elegant si ne mai asezam pe iarba sau pe cate o buturuga, umblam desculti, ne plimbam tinandu-ne de maini si suntem fericiti. Nu uitati ca sedinta foto este si o sedinta video, aici adunand unele din cele mai frumoase secvente din videoclipul nuntii voastre.

Pentru o sedinta foto reusita, va ofer cateva sfaturi:

  • Alegeti o locatie apropiata de biserica, si intotdeauna tineti sedinta foto inainte de cununia religioasa.
  • Rezervati cel putin o ora de fotografiat efectiv.
  • Nu trebuie sa alegeti un parc renumit si mare, alegeti un parculet sau o gradina linistita, in care vor fi putini oameni care sa va studieze ca la spectacol.
  • Fotografiile vor fi cu si despre voi. Fundalul, obiectivele si monumentele din fundal nu sunt importante. Sunt suficiente florile, natura, copacii, si multa umbra.
  • Luati-i cu voi la sedinta foto numai pe nasi si eventual rudele cele mai apropiate (parintii, fratii si surorile). Cu cat mai putina lume, cu atat totul va fi mai intim, iar voi veti fi mai relaxati si mai dezinhibati.
  • Un accesoriu de mare efect in fotografia de nunta este acea umbreluta de soare, asortata cu rochia de mireasa, care va adauga o nota clasica, romantica, fotografiilor voastre.
  • Mireselor, va recomand sa luati cu voi o pereche de pantofi albi, „de sacrificiu”, cu care sa intrati prin iarba sau pe alei pietruite, foarte comozi, in care sa va simtiti bine si care sa va ajute sa va pastrati starea pozitiva si veselia.
  • Un amanunt foarte importat de luat in considerare pe tot parcursul sedintei foto, este acela ca telefoanele voastre trebuie sa fie pe modul „Silent”.